dilluns, 9 de febrer del 2015

P5 - PLAQUES DE GEL

Fa uns dies vam trobar al sorral del pati moltes plaques de gel. Amb elles vam fer un experiment... les vam agafar i pintar amb colorants i després les vam classificar per colors. Vam deixar les safates a dins la classe i l’endemà... s’havia convertit en aigua de diferents colors! D’aquí uns dies us explicarem què farem més amb aquest experiment...


Taules de llum P3

PETIT INVESTIGADOR A P3: JUGUEM AMB LES TAULES DE LLUM Aquesta setmana hem jugat i experimentat amb les taules de llum que ens van portar els Reis. Primer de tot hem fet servir papers opacs, translúcids i transparents que ens han permès experimentar amb els colors. Després hem fet construccions amb diferents objectes de plàstic fent servir plats i gots de cuineta. Com podeu veure les taules de llum són una bona eina per afavorir la creativitat i la descoberta! Ens ha agradat molt!

TALLER AMB FAMILIES DE P3

JA ENS ESTEM PREPARANT PER REBRE EL CARNAVAL! 
JUNTAMENT AMB ELS PARES I MARES HEM FET EL TALLER DE LES NOSTRES DISFRESSES: PETER PAN I CAMPANETA. HA ESTAT TOTA UNA EXPERIÈNCIA I A L’ACABAR HEM ESMORZAT TOTS JUNTS!

GRÀCIES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ! ENS HA ENCANTAT! 

Jocs Matemàtics P5

Cada setmana continuem fent jocs matemàtics: geoplà, cartes numèriques, formes geomètriques, tires numèriques,... Ens ho passem genial!!

P5 - JOCS DE LLENGUA

Els nens i nenes de P5 cada setmana continuem fent una sessió de jocs de llengua. Tot jugant anem aprenent i anem avançant en el nostre procés de lectoescriptura. Mireu, mireu!!!

PETIT INVESTIGADOR DE P3 -TUBS I PINCES-

El Banc de Parlar P5

El dilluns 26 de gener vam inaugurar el banc de parlar al pati d’Infantil. Entre tots hem estat decorant l’espai, els nens i nenes han portat diferents fotografies i/o dibuixos per ambientar-lo i ja l’hem posat en funcionament. El banc de parlar ens ajuda a gestionar els petits conflictes que tenim a les estones del pati. Mireu que bonic!!!

LLARG I CURT A P3

A P3 HEM COMENÇAT A TREBALLAR EL CONCEPTE LLARG – CURT AMB DIFERENTS TIPUS DE MATERIAL: PLASTILINA, LLANES, ESCURADENTS, CINTES, TUBS,.... I TAMBÉ, AMB LES BRANQUES QUE ELS MATEIXOS NENS I NENES VAREN PORTAR A L’ESCOLA.  US DEIXEM UNA DE LES SESSIONS QUE HEM FET, A ON HEM DESCOBERT QUE LES BRANQUES SÓN LLARGUES O CURTES DEPENEN AMB QUINES LES COMPAREM ;)

EL BANC DE PARLAR DE P3

“EL BANC DE PARLAR” ÉS UN NOU ESPAI QUE HEM CREAT PER RESOLDRE CONFLICTES AMB ELS COMPANY S I COMPANYES. ENS AJUDA A PARLAR DEL QUÈ HA PASSAT  I TROBAR UNA SOLUCIÓ CONJUNTA.

HA ESTAT TOT UN PROCÉS CREAR-LO! PRIMER VAREM PRESENTAR EL BANC I VAREM ESTAR PARLANT PERQUÈ SERVIRIA. DESPRÉS VAREM FER UNA PLUJA D’IDEES PER SABER QUINES IMATGES PODRIEN REPRESENTAR AQUEST ESPAI I TAMBÉ PER DECIDIR UN TÍTOL.


dilluns, 2 de febrer del 2015

HELLO SONG AND NUMBERS SONG

Dear all! The P5 students want to share with you these two songs. Hope you like it!

HELLO SONG from Escola Josep Boada on Vimeo.

NUMBERS SONG from Escola Josep Boada on Vimeo.

SESSIÓ DE RELAXACIÓ A P4 -UN MASSATGE-

OBSERVEM I TREBALLEM L'HIVERN A P4

UN NOU ESPAI: EL BANC DE PARLAR DE P4

Els Sentits

Els nens i nenes de P4 han començat a treballar els sentits. Han dut coses de casa i les han classificat segons els sentits que feien servir. Hi ha coses que poden ser a dos sentits i tot! Hem començat a treballar la vista i hem fet servir les taules de llum. Hem barrejat papers de colors, hem fet construccions amb gots i culleres de plàstic de colors i hem fet cares molt divertides tot col•locant ulls, nassos, boques i altres coses. Estem molt engrescats!

P5 El petit investigador - Glaçons amb objectes i colorant

MOTRICITAT FINA A P3

A P3 CONTINUEM TREBALLANT LA MOTRICITAT FINA AMB DIFERENTS ACTIVITATS. LA QUE US PRESENTEM A CONTINUACIÓ ÉS LA DE RESSEGUIR GRAFISMES AMB EL DIT MÀGIC I DESPRÉS AMB UN PINZELL DIFERENTS GRAFIES FETES AMB PAPER DE VIDRE I CORDILL.