dilluns, 23 de març del 2015

PROJECTE ELS SENTITS - P4

Els nens i nenes de P4 hem acabat el projecte dels sentits. Hem après un munt de coses i hem passat molt bones estones experimentant amb cada un dels sentits. Primer vam fer un petit racó al qual anàvem introduint i classificant tot allò que duiem de casa relacionat amb els sentits. Cada setmana hem fet unes activitats més concretes per a cada sentit. Primer experimenant i després fent una reflexió sobre allò que havíem après. Finalment, hem après que a través dels nostres sentits podem captar tot allò que tenim al nostre entorn. Som molt curiosos i a partir d’ara encara ho serem una mica més…;-) Us deixem les fotos dels moments més importants. Moltes gràcies a les famílies per col·laborar en aquest projecte!

PETIT INVESTIGADOR - Glaçons amb objectes i colorant - 2a part

A P4 CLASSIFIQUEM SEGONS EL NOMBRE DE SÍL·LABES DE LES PARAULES

PETIT INVESTIGADOR - CILINDRES I PRISMES

En aquesta sessió del petit investigador hem jugat i descobert dos nous cossos amb volum: el cilindre i el prisma. Amb diferents materials que tenen aquestes formes hem experimentat, inventat i ens hem divertit tot aprenent i coneixent el cilindre i el prisma!

INICIEM LA SUMA A P4

dilluns, 2 de març del 2015

Activitats d'hivern a P3

Plaques de gel a P5 (2a part)

Després de tenir uns dies les plaques de gel a dins de l’aula vam poder observar què havia passat i vam comparar les diferents safates amb el gel i el colorant. Hi havia safates que havia desaparegut l’aigua! Vam fer-nos preguntes i vam arribar a les nostres conclusions; a les safates que hi havia poca aigua, durant els dies amb l’escalfor de la calefacció i del sol, s’havia evaporat! Quina màgia!!

Després vam posar les diferents aigües en ampolles de plàstic transparents per poder observar la capacitat d’aigua, el color, la seva transparència,... Ens ho hem passat molt bé!


Carnestoltes Infantil 2015

Els nens i nenes d'Educació Infantil vam celebrar el carnestoltes disfressant-nos de personatges de contes. Al matí cadascú portava la seva disfressa i, per grups, vam desfilar davant els altres nens i nenes.

Tallers 1a Ronda - EL CIRC

Els nens i nenes de P3, P4 i P5 han acabat la primera ronda de tallers dedicats al Circ. Han passat per diversos tallers de Màgia, Malabars, Pallassos i Equilibristes. Ja són tots uns experts en la matèria!